Elegáns és érzéki hármasunk a tavaszi virágok üde és játékos illatával szövi be pohara falát. Illatokban, aromákban gazdag, lágy gyümölcsösség párosul egy érintésnyi marcipánnal, garantáltan meghozza étvágyunkat. Könnyed, de annál összetettebb borainkat bátran kortyolgassa húsból és halakból készült ételekhez gyertyafényes estéken.
1 palack Ihlet Cuvée
1 palack Pinot Noir Rosé
1 palack Cserszegi fűszeres
Népszerű és hungarikumnak tekinthető fajta, Kocsis Pál nemesítette 1930-ban. Egy barátjának...
Ez volt az első nagy nemzetközi sikere Kamocsay Ákosnak, mint ismeretes, a cserszegivel nyerte e...
Díszdobozos Chardonnay dűlőválogatás 5 dűlő és egy chardonnay cuvée lencséjén kereszt...
Telt, gazdag, vastag és fantasztikusan illatos. Kerekded idomokról, az érett alapanyagról és m...