EN

Több fronton is szép sikerek a VinCE-n

2017/03/29

Nemrég zárult a VinCE Budapest WIne Show 2017, mely Közép-Európa legismertebb boros rendezvényeinek egyike. Idén több fronton is sikert ért el a borászat, s szerzett örömöt az igényes borkedvelőknek.

A VinCE  Awards átadóünnepségére a zsűri kiválasztotta 2015-ös Kamocsay Ihlet Cuvée borunkat, így külön figyelmet kapva megkóstolhatta a szakma és a közönség egy része is.

A 2013-as Kamocsay Prémium olaszrizlingünk hatalmas sikert aratott a  Corinthia Hotel Budapest tetőtéri lakosztályában tartott VIP kóstolón. Igényes bor, igényes borkedvelőknek. A kóstolás alatt több előítélet dőlt meg, melyek a csavarzár és a reduktív technológia kapcsán  merültek fel. Ez a bor is azt bizonyítja, hogy a magyarországi viszonylatban nagynak számító Hilltop borászat is tud válogatott alapanyagból kíváló tételeket készíteni, legyenek  azok csavarzárasak vagy parafadugósak, reduktívak vagy hordós iskolázásúak.

Fontos, hogy a  fogyasztók is tudják, hogy a Kamocsay Ákos által készített Kamocsay Prémium borok bizony hosszú éveken keresztül képesek fejlődni a palackban, megőrizve friss gyümölcsös karakterüket, de mellette megmutatva az érlelésből  származó tercier aromákat is.

2015-ös, telt és fantasztikusan gazdag Kamocsay Pinot Gris borunk pedig a VIP kóstolózóna fontos vendégei  számára okozott maradandó élményt, többen csomagjukban is vittek magukkal haza belőle. A Kamocsay Prémium standon is nagy volt a forgalom, sok borász kolléga dicsérte Kamocsay Ihlet Cuvée-nk harmóniáit és mennyei zamatait. Csak egyetérteni tudunk velük. :)

Köszönjük mindenkinek, aki meglátogatta standunkat, s megtisztelt azzal, hogy megkóstolta prémium borainkat.


Vissza